Skip to main content

ПОДІЇ

Важкий вік: зниклого у Херсоні 12-річного хлопчика знайшли аж у Миколаєві. ФОТО

Доба знадобилася працівникам поліції, щоб розшукати зниклого в Херсоні 12-річного хлопчика.

За словами батьків, вдень 22 вересня син поїхав кататися на велосипеді і додому не повернувся. Ніяких записок не залишав, його друзі теж нічого не знали. Раніше дитина з дому не тікала і проблем з поведінкою не було.

Правоохоронці реагували на всі повідомлення від громадян, які бачили схожого за описом хлопчика та перевіряли всю інформацію. Одночасно з цим поліцейські встановили водія таксі, який розповів, що відвіз хлопчика у місто Миколаїв.

Зі слів водія, малолітній пояснив, що їде до бабусі і назвав точну адресу. Тому ніяких підозр у чоловіка не виникло.

Коло пошуків звузилося і у Миколаїв відрядили херсонських правоохоронців, зокрема ювенальних. Разом з поліцейськими туди вирушив і батько дитини.

Пошуки були масштабні та охопили два міста – Херсон і Миколаїв, були залучені до сотні працівників поліції двох областей.

Понад 100 тисяч користувачів соцмереж подивилися орієнтування з офіційної сторінки поліції та понад 3 тисячі громадян поділилися цією інформацією на власних сторінках, допомагаючи у пошуках.

Саме небайдужий чоловік і допоміг знайти дитину. В поліцію зателефонував житель Миколаєва і розповів, що вигулював собаку і звернув увагу на хлопчика, який у дворі катався на велосипеді. Повернувшись додому, чоловік відкрив соцмережі і побачив орієнтування про розшук дитини і впізнав хлопця.

За вказаною адресою прибули всі учасники пошукової групи та батько піділтка. З неповнолітнім було все добре, він здоровий та неушкоджений.

Сам хлопчик пояснив, що образився на батьків, які насварили його через відеоігри, тому і пішов з дому. Нині підліток вже з батьками, яким тепер доведеться докласти зусиль, аби знайти порозуміння із своєю дитиною.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Херсонська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

14-річна Стелла Найденова, 15-річний Богдан Котенко та 17-річний Олексій Хрустальов. Усі вони зникли на початку повномасштабного вторгне...

Валентина Баранова зникла на початку повномасштабного вторгнення на Херсонщині, у Генічеському районі, однак, на жаль, точно невідомо у ...

02 травня о 1:23 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на вул. Г...

Розкажіть дитині, до кого вона може звернутись у разі необхідності. Звісно, в ідальному варіанті це можете бути ви. Саме до вас вона має...

П’ятнадцятирічний Дмитро Батіков, дванадцятирічний Георгій Чупір та сімнадцятирічний Василь Лебеденко. Усі ці хлопці зникли на тимчасово...

X