Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

В Умані поліцейські відшукали двох злодіїв, які пограбували жінку в її будинку. ФОТО

Про пограбування до Уманського відділу поліції місцева жителька заявила 18 вересня. Вона розповіла, що до її будинку проникли невідомі чоловіки, зв’язали скотчем руки та, аби жінка мовчала, заклеїли їй рота.

«Один із них погрожував розправою, якщо спробую закричати, а ще від них обох сильно тхнуло алкоголем», — каже слідчому потерпіла.

Тоді зловмисники забрали 20 000 гривень, 1300 доларів США й золоті прикраси, а після скоєння злочину, вилізли крізь вікно та побігли в невідомому напрямку.

На території Уманського району поліцейські розпочали заходи щодо встановлення та затримання осіб.
У рамках оперативних заходів поліцейськіі з’ясували, що до пограбування причетний один місцевий житель, а інший без постійного місця проживання.

Їхнє місцеперебування встановили.

Також поліціянтам стало відомо, що викрадені ювелірні вироби, користуючись послугами таксиста, один зі зловмисників встиг реалізувати в Києві.

Затриманим оголошено про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Працівники поліції перевіряють осіб на причетність до вчинення аналогічних кримінальних правопорушень на території Черкаської області.

За матеріалами ВК ГУНП у Черкаській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Черкаська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X