Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Жорстка бійка на Харківщині: до побиття лікаря перевіряють причетність поліцейських. ВІДЕО

Поліція відкрила 4 кримінальні провадження за фактом бійки у місті Барвінковому, що у Харківській області.

За інформацією видання «Вибору нема», проти ночі 3 жовтня група місцевих поліцейських побила анестезіолога Барвінківської лікарні Олександра Холода. Бійка сталася на Центральній площі міста. Причиною побиття стала словесна перепалка.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, медик того вечора «відпочивав» зі своїми кривдниками у барі і закинув поліціянтам, нібито вони «кришують» місцевих закладників і наркоманів, котрих лікарям потім доводиться «витягати з того світу».

Після чого, пише «Справжня варта»,  один з поліцейських ударом кулака в обличчя збив медика з ніг. Анестезіолога почали бити й інші поліціянти.

За медика вступився його товариш, який прикрив його своїм тілом і теж «дістав» від розлючених поліцейських.

Вдома шокована дружина лікаря викликала поліцію та швидку. Але разом з поліцейськими приїхали і ті, хто бив лікаря, стверджують очевидці. І знову почали бити у присутності колег-поліцейських, дружини, та ще й їхньої дворічної дитини.

Наприкінці цієї драми приїхала швидка. Медики розповіли, що у лікаря вибито кілька зубів, струс мозку, є гематоми та пошкоджено очі.

Барвінківські активісти, обурені діями поліцейських, водночас відзначають, що постраждалого лікаря неодноразово на вихідних односельці бачили  у нетверезому стані, і він демонстрував зухвалу поведінку.

У свій захист один із правоохоронців відзначив у соцмережах, що всі крапки над «і» має розставити слідство, і що у масовій бійці намагаються зробити крайніми поліцейських.

У поліції повідомили, що 3 заяви надійшли від поліцейських, котрі під час інциденту перебували поза службою, і одне - від цивільної особи.

При цьому в поліції уточнили: всі учасники конфлікту давно знайомі між собою, а інформацію, поширену в інтернеті, нібито співробітники Барвінківського відділення поліції побили людину, перевіряють.

«За розпорядженням начальника ГУНП в Харківській області призначено службове розслідування, всі обставини встановлюються», - йдеться в повідомленні поліції.

На даний час призначено судово-медичні експертизи.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 6 населених пунктів. Ворог завдав авіа...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: 23 квітня 02:49 м. Дергачі Харківського району. Внаслідок о...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Білозерк...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "За уточненими даними, внаслідок нічної дронової атаки росіян по О...

У ніч на 23 квітня 2024 року російські окупанти атакували Україну двома балістичними ракетами «Іскандер-М» із Бєлгородської обл. – рф. т...

X