Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У центрі Києва неадекват підпалив будинок, потрощив авто… і потрапив у руки поліції. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

Для перегляду відео натисніть на зображення

Гарячими видалися вихідні для мешканців будинку на вулиці Воздвиженської, що в центрі Києва. Тут невідомий підпалив будинок.

Про надзвичайну події повідомили поліцію телефоном. За вказаною адресою виїжджали слідчо-оперативна група, рятувальники та лікарі.

Після гасіння пожежі правоохоронці поспілкувались зі свідками та очевидцями, а також переглянули відео з камер спостереження.

Прикмети ймовірного підозрюваного встановили  та розпочали його пошуки. Невдовзі перехожі повідомили поліцію про те, що невідомий трощить автівки неподалік від місця скоєння злочину.

Наряд патрульної поліції затримав схожого чоловіка, а при спілкуванні з поліцейськими він зізнався, що підпалив будинок.

Як зясувалося, зловмисник придбав на заправці каністру з бензином, облив запальною рідиною фасад будівлі та підпалив запальничкою. Після скоєного він цеглиною від бруківки розтрощив ще дві автівки, які стояли неподалік.

Чоловіка затримали і повідомили про підозру.  Мотиви його вчинків зясовуються.

Затриманим виявився 31-річний уродженець Донецької області. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід.

Розпочато кримінальне провадження. Санкція найбільш суворого покарання передбачає до 10-ти років позбавлення волі.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X