Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Харків’янку, яка відрізала голову власній дочці, визнали неосудною

Жительку Харківщини Тетяна Пьянову, яка відрізала голову своїй дочці, і носила її в пакеті, відправлять не в тюрму, а у психлікарню.

Психіатрична експертиза визнала жінку психічно хворою, тож вона є неосудною. Лікарі дійшли висновку, що жінка "страждає хронічним психічним захворюванням, що позбавляло підозрювану можливості усвідомлювати свої дії".

«Тому суд прийняв рішення примусово госпіталізувати жінку до психіатричного закладу із суворим режимом, - повідомив керівник прес-служби прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко, повідомляє телеграм-канал "ТРУХА Харьков".

В даний час Пьянова знаходиться у СІЗО до закінчення терміну на апеляційне оскарження - 30 днів, після чого буде відправлена у психіатричну лікарню.

"За результатами попереднього розслідування даних про причетність інших осіб до цього злочину не встановлено", - повідомив Чубенко.

Раніше Київський районний суд Харкова підтримав клопотання прокуратури про експертизу підозрюваної у вбивстві малолітньої дочки. Підозрювану направили на психіатричну експертизу в Дніпро.

Нагадаємо, що Тетяну П’янову  затримали 30 квітня. Вона була голою, а у руках   тримала пакет із головою своєї 13-річної доньки.

Правоохоронці відкрили справу за статтею про умисне вбивство. Вона передбачає позбавлення волі від 10 років до довічного ув'язнення.

На час досудового розслідування суд помістив Тетяну під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Є уточнена інформація щодо жертв удару по Синельниківщи...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Жахливий ранок. Троє загиблих дітей на Синельниківщ...

Внаслідок операції ГУР у взаємодії з Повітряними силами знищено бомбардувальник Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні Од...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. Артилерійсь...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Інженерн...

X