Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Житомирі поліцейські на гарячому затримали кримінальний дует домушників. ВІДЕО

Оперативники кримінальної поліції затримали двох підозрюваних у вчиненні низки крадіжок з осель жителів регіону відразу після вчинення ними чергового злочину.

За місцями тимчасового проживання та перебування молодиків проведено обшуки. Тривають подальші слідчо-розшукові дії.

Викриття групи квартирних злодіїв стало результатом комплексної роботи оперативників Управління карного розшуку та Житомирського відділу поліції над низкою подібних за своїм характером крадіжок з осель житомирян.

Так, наприкінці вересня до відділу поліції звернулась 62-річна жителька привокзального мікрорайону обласного центру. Пенсіонерка розповіла, що упродовж двох годин її відсутності вдома з квартири викрали гроші та ювелірні вироби з золота.

Для встановлення причетних до правопорушення осіб поліцейські провели низку заходів, серед них вилучення слідової інформації з місця події, опитування мешканців, вивчення записів камер відеоспостереження та інші дії непублічного характеру.

У результаті оперативники встановили особи двох молодиків, ймовірно, причетних до цієї та низки інших  крадіжок.

Їх затримали відразу після вчинення чергового злочину – цього разу по провулку Вацківському у м. Житомирі.

Чоловіки удень, під час кількагодинної відсутності 46-річної господарки, обікрали її квартиру, звідки, окрім прикрас із золота та гаджетів, викрали й медалі та інші цінні особисті речі господарів.

- Після їх затримання неподалік місця учинення злочину у підозрюваних вилучено щойно викрадені речі та інші свідчення їх протиправних занять: фомку, відмички, рукавички і т.п., - розповів заступник начальника  ГУНП Вадим Жмурко. – Обоє раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності за учинення подібних діянь, у тому числі грабежів та розбоїв.

Чоловіків доставили до Житомирського відділу поліції. Один з них – 1986 року народження, інший – 1991, відповідно жителі обласного центру та району.

У поліцейських є підстави вважати підозрюваних причетними щонайменше до десятка крадіжок. Нині ця інформація перевіряється. Також вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

"За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пункті...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Берислав, Білозерку...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв ві...

X