Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Києві таксиста, який зґвалтував пасажирку, поліцейські вже знайшли та затримали. ФОТО

До столичної поліції звернулася мешканка Голосіївського району із повідомленням про те, що її зґвалтували. На виклик до потерпілої негайно виїхали лікарі та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

У ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний таксист, який вночі підвозив жінку додому. Потерпіла надала прикмети зловмисника та опис автомобіля. За цією інформацією працівники відділу кримінальної поліції та патрульні негайно розпочали відповідні заходи зі встановлення та затримання причетної до злочину особи.

Як розповів начальник відділу кримінальної поліції Голосіївського управління поліції В’ячеслав Малько, оперативникам знадобилося близько дев'яти годин, аби встановити, розшукати та затримати зловмисника:

«Фігурант приїхав на виклик на вулицю Тулузи. Під час руху клієнтка почала панікувати через те, що водій змінив маршрут, а далі він пересів на заднє сидіння та зґвалтував жінку. Після цього відвіз потерпілу додому, звідки вона викликала правоохоронців».

Раніше не судимого 46-річного уродженця Закарпатської області затримали. Для встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження проводяться необхідні слідчі дії та призначено ряд відповідних експертиз.

«Ми повідомили фігуранту про підозру. Найближчим часом районний суд обере затриманому запобіжний захід. За скоєне чоловіку загрожує покарання від трьох до п’яти років позбавлення волі», - додав правоохоронець.

За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X