Skip to main content

Авторська колонка

Усик та Ломаченко – ”проросійські” чи герої України?

Костянтин Андріюк журналіст, громадський діяч

All articles

              Останні роки Василь Ломаченко та Олександр Усик своїми відверто проросійськими поглядами і заявами, тільки те і робили, що налаштовували проти себе як патріотичних вболівальників, так і тих, хто вважає, що спорт поза політикою.

             Такими вчинками вони налаштували проти себе навіть нейтральних людей. Зйомки у різних церковних фільмах російської церкви, яка відверто підтримує військову агресію Росії проти України, анексію Криму – це серйозні причини. Це треба взагалі нічим не цікавитись в Україні, щоб цього не зрозуміти. На мою думку, ці два спортсмена навіть не розуміють як їх обробляють з боку Росії.

             Уже не перший рік з боку Російської Федерації йде потужна інформаційна війна проти українського народу. У всю цю пропаганду Кремль та пропагандисти вкладають величезні гроші. Якщо Усик та Ломаченко цього не розуміють – це їхній вибір. Хоча я думаю кожен небайдужий українець їм на цьому вже наголосив. Ломаченко і Усик в свою чергу стверджують, що спорт поза політикою. Але чому ж тоді вони продовжують постити у соцмережах відео про «єдиний народ» і тому подібні речі?! Якщо спорт поза політикою, то не треба туди лізти. Навіть на провокаційні запитання мали би відповідати відповідати - «Я спортсмен, я боксер, я буду відповідати виключно про бокс!».

The editorial opinion may differ from the author's. The editors of the site are not responsible for the content of this publication.
X