Skip to main content

ВОЄННІ ЗЛОЧИНИ

Булінг заради підписників: на Херсонщині поліція зацікавилася юними «блогерами», які знущалися із школяра

На Херсонщині підлітки регулярно знущалися із 14-річного школяра, з яким вчаться в одній школі. І все, аби збільшити собі аудиторію підписників, бо фільмували це на відео  і викладали в інтернеті.

І хто зна скільки ще продовжувалося би цькування, якби не останній інцидент.

На жителя Бериславського району в черговий раз напали нещодавно, коли він збирався додому. До нього підійшли двоє знайомих та без причини почали ображати. Поки один штовхав та хапав потерпілого за одяг, другий знімав усе на камеру телефона. Потім один з кривдників вдарив хлопчика ногою і той впав. Після цього кривдники втекли. 

Постраждалий повернувся додому і розповів про все матері, він відмовлявся йти в школу і був у вкрай пригніченому стані. Жінка зателефонувала в поліцію.

Ювенальні поліцейські поспілкувалися з усіма учасниками конфлікту. Факт булінгу підтвердився. З’ясувалося, що це не перша подібна ситуація. Хлопці і раніше ображали однолітка, але його батьки не зверталися по допомогу.

Кривдники пояснили, що наслідували відомого блогера і знімали відео для збільшення кількості підписників власних сторінок.

До слова, один з булерів є фігурантом кримінального провадження щодо угону мопеда. З ним постійно спілкуються поліцейські.

Відео цькування потерпілого кривдники видалили з телефону. З юними хуліганами та їх рідними ювенальні поліцейські провели профілактичні бесіди.

А відповідати за витівки булерів поки що доведеться батькам. На них склали адміністративні протоколи.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Херсонська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Село Мощун, Київська область. Саме тут, за 30 кілометрів від столиці, весною 2022-го року був зупинений наступ росіян на Київ. Тоді у Мо...

Село Кухарі, Київська область. До війни тут жило понад 600 людей, а після того, як сюди, у перші дні повномасштабного вторгнення, зайшли...

17-го квітня окупанти вдарили по Чернігову трьома Іскандерами. Є багато загиблих та поранених.    Даний матеріал&nbs...

Пан Олександр живе на Київщині в Макарівському районі. Коли почалась війна їх велика родина не квапилася кудись тікати. Люди навіть уяви...

Пані Олеся стоїть на руїнах власного будинку у селищі Мощун на Київщині і не стримуючи сліз розповідає як вже вдруге в житті її звільнил...

X