Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Києві патрульні в останній момент врятували 80-річну бабусю, доведену до краю. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

Старенька бабуся сиділа, звісивши ноги з вікна 8-го поверху. Саме таку картину побачили мешканців прилеглих будинів по вулиці Челябінська у Києві.

Одній із небайдужих це здалося це дуже дивним, і вона зробила висновок, що та збирається стрибнути вниз і зателефонувала до поліції.

За декілька хвилин на місце прибув автопатруль. Інспектори вирахували потрібну квартиру та двері їм не відчинили. Тоді патрульні викликали на місце рятувальників, аби ті, їм відкрили двері.

Тим часом мешканці квартири з 7-го поверху дозволили патрульним зайти у своє помешкання задля порятунку життя сусідки.

Коли на місце прибув автомобіль рятувальників з драбиною, то патрульний дістався 8-го поверху пожежною драбиною. Найгірші побоювання поліцейський підтвердилися: старенька бабуся хотіла стрибнути вниз.

Після нетривалої розмови з жінкою патрульний підібрав потрібний момент і обережно допоміг пенсіонерці залізти до кімнати.

Правоохоронці викликали на місце медиків та родичів 80-річної врятованої. Залишається сподіватися, що рідні підтримають свою літню родичку, аби вона не почувала більше себе одинокою і покинутою.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X