Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Біля офісу Нацкорпусу невідомі підірвали гранату. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

У Києві пролунав вибух біля столичного офісу «Нацкорпусу», що на вулиці Зої Гайдай 9/8.

Надзвичайна подія трапилася у ніч на 29 листопада.

За викликом негайно виїхали слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції та представники інших профільних служб.

Попередньо, вибухнула граната РГД-5.

«Вибухотехніки виявили деформовані металеві фрагменти, рештки ймовірно від гранати, які вилучили та направили на проведення відповідних експертиз», - повідомили в поліції.

На щастя, обійшлося без постраждалих. Внаслідок вибуху частково пошкоджений паркан та двері будинку.

Наразі правоохоронці шукають підривників. До того ж на місці працювали камери відеоспостережень. На кадрах видно, як невідомий їде на велосипеді, перед цим, кинувши щось позаду себе, і зблискують спалахи від підриву.

Розпочато кримінальне провадження за двома статтями. Справу кваліфікували як хуліганство  та незаконне поводження із боєприпасами. Досудове розслідування триває. 

У «Нацкорпусі» повідомили, що це вже другий подібний випадок за останній час.

«Як і минулого разу (який стався 25 жовтня 2020 року) гранату кинули в офіс, що знаходиться на першому поверсі багатоповерхового будинку. Поряд з приміщенням розташована парковка та магазини. Постраждати міг будь-хто, адже навколо постійно перебуває багато людей», - зазначили у політичній силі.

Інцидент у «Нацкорпусі» пов’язують із акцією, яку політсила провела нещодавно під посольством РФ. До Дня пам'яті жертв Голодомору вони встановили там 33 хрести.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

За даними слідства, 28 березня близько 15:20 російська армія вкотре обстріляла Херсон.   В зоні ураження снарядів опинилося...

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

X