Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Відома блогерка погрожувала слідчій Київщини нечистою силою, захищаючи чоловіка від тюрми. ФОТО

Відомій блогерці Альоні Лоран, яка вважає себе відьмою, оголосили підозру за погрози слідчій Києво-Святошинського відділу. Про це повідомляє поліція Київщини.

Правоохоронці наголосили, що упродовж 2-ох місяців жінка, користуючись своєю публічністю у соціальних мережах, переслідувала поліціянтку і залякувала, аби та прийняла «позитивне» рішення у кримінальному провадженні щодо її чоловіка. 

Так, під час досудового розслідування, слідча зібрала достатньо доказів та повідомила 32-річному чоловіку блогерки підозру у хуліганстві.

Після цього, як кажуть у поліції, Лоран вирішила перешкоджати діяльності слідчої: погрожувала «магічними здібностями», аби добитися ухвалення незаконного рішення. А коли це не допомогло, почала психологічно тиснути та надсилати на особистий номер мобільного телефону текстові й голосові повідомлення з лайкою і погрозами життю та здоров’ю поліцейської та членів  її сім’ї.

Зрештою 31-річній блогерці повідомили про підозру за «втручання в діяльність працівника правоохоронного органу». Їй загрожує як мінімум штраф до 1700 грн чи виправні роботи і навіть арешт.

Натомість сама Альона Лоран назвала це поліцейським свавіллям. Подробиці і свій погляд на справу жінка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

За її словами, в її помешканні пройшов обшук. Поліцейські вилучили карти таро, свічки, спіритичну дошку, череп козлика і лисиці та іншу езотеричну атрибутику.

Блогерка вважає себе потерпілою стороною і розповіла, що у цій справі все не так просто, проте доказів вини її чоловіка немає. Додала, що її родині також неодноразово погрожували.

Нагадаємо, ще в жовтні цього року поліція провела спецоперацію і попередила викрадення дочки Альони Лоран. Зловмисником, який планував викрадення, виявився сусід блогерки. Наразі чоловік знаходиться під арештом.

Згодом у Національній поліції України пояснили, що запобігли викраденню дитини блогера, інсценувавши його.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв в...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:  "За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Кізомис,...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

X