Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

На Донеччині представник омбудсмена побив літнього охоронця ресторану. ВІДЕО

Бійкою із літнім охоронцем закінчилися посиденьки у ресторані для представника уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Донецькій і Луганській областях Павла Лисянського.

Відео розбірок опублікував політолог Михайло Чаплига на своїй сторінці у Facebook та на ютуб-каналі місцевого видання "Карачун".

Попередньо, інцидент стався у  ресторані «Монарх» у Святогорську, що на Донеччині. У місті Павло Лисянський саме проводив тренінг для молодих правозахисників.

"Сидів собі цей представник в ресторані (ну а де ж зазвичай вирішується доля прав людини). Засидівся... Підійшли до нього співробітники і попросили закруглятися в масованому споживанні спиртних напоїв, оскільки час закриття закладу настав. Але не всі права людини ще були обговорені і представник Денисової (не проти ночі буде згадано) попросив ще 15 хвилин "на коня" ... Які перетворилися в півтори години ... мабуть на цілу кінноту!", - прокоментував Чаплига відео.

На опублікованих кадрах видно, як чоловік, схожий на Лисянського починає сперечатися із охоронцем, бо не захотів залишати ресторан після часу закриття закладу, як того вимагає карантин. Він заявив, що компанія піде тоді, коли «допє».

А коли охоронець наполіг клієнтові, що викличе поліцію, відвідувач, очевидно, підігрітий спиртним, розлютився, схопив охоронця, повалив його на землю і вдарив ногою.

Згодом у соцмережах повідомили, що Лисянський вибачився перед технічним персоналом.

Інцидент підтвердили і в Офісі омбудсмана. Як написала у своєму телеграм-каналі Людмила Денісова, події розгорталися 5 грудня, а у неділю вранці Павло Лисянський особисто поінформував її про бійку.

За словами омбудсмена, на час службового розслідування, її підлеглого відсторонили від посади.

«Наразі мною ухвалено рішення про проведення службової перевірки щодо представника Уповноваженого з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей, яка буде тривати до 21 грудня 2020 року включно з одночасним його відстороненням від посади на зазначений період. За результатами службового розслідування будуть вжиті відповідні заходи реагування», - написала Денісова.

Пресофіцер Слов'янського відділу поліції Марія Тюріна повідомила, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження. Справу розслідують як нанесення умисних легких тілесних ушкоджень, передають Новини Донбасу.

"Магнолія-ТВ" намагається зв'язатися із Павлом Лисянським для коментарів, аби вислухати його версію інциденту.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Донецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Є уточнена інформація щодо жертв удару по Синельниківщи...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Жахливий ранок. Троє загиблих дітей на Синельниківщ...

Внаслідок операції ГУР у взаємодії з Повітряними силами знищено бомбардувальник Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні Од...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. Артилерійсь...

X