Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Рівному заґратовано підозрюваного у резонансному вбивстві власника кафе. ВІДЕО

Слідчі Рівненського відділу поліції вручили підозру 31-річному жителю Рівненського району у вчиненні умисного вбивства та хуліганських дій із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Крім того, суд задовольнив клопотання слідчих про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Нагадаємо, 21 грудня, на вулиці Льонокомбінатівській в обласному центрі поблизу власного кафе 51-річний рівнянин, приватний підприємець, отримав смертельне вогнепальне поранення. 

За результатами проведених першочергових слідчих дій та огляду місця події поліцейські встановили коло осіб, які можуть бути причетні до вчиненого кримінального правопорушення. Серед них був і 31-річний рівнянин,  уродженець Рівненського району. 

«У рамках кримінального провадження слідчі здобули допустимі та достатні докази причетності 31-річного чоловіка до скоєного злочину, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області – начальник слідчого управління Олександр Панасюк. — Зокрема, на підставі отриманих висновків спеціалістів, показань свідків, потерпілих, в результаті проведених слідчих експериментів та оглядів місця події йому повідомили про підозру».

Під час досудового розслідування встановили, що підозрюваний того дня мав конфлікти із мешканцями мікрорайону та вчинив бійку, в результаті якої спричинив трьом рівнянам металевим та дерев’яним предметом тілесні ушкодження.

У подальшому учасником інциденту став підприємець. Під час з’ясування стосунків підозрюваний заволодів його рушницею і з близької відстані здійснив постріл. Унаслідок отриманих травм 51-річний рівнянин загинув.

Досудове розслідування, до якого залучені досвідчені оперативники, слідчі слідчого управління та Рівненського ВП триває. У рамках кримінального провадження призначені ряд експертиз. Але, як зазначив Олександр Панасюк, вина підозрюваного на початковому етапі досудового розслідування повністю доведена.

Втім, 31-річний чоловік своєї вини не визнає і досі та факт пострілу з рушниці заперечує.

За матеріалами ВК ГУНП у Рівненській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X