Skip to main content

ВОЄННІ ЗЛОЧИНИ

Бив головою об стіну: в Олександрії мати заявила про знущання чотирикласника над її дочкою

В Олександрії, що на Кіровоградщині, мати учениці 4-го класу місцевої гімназії бє на сполох. Жінка заявила, що над її донькою систематично знущається однокласник.

Про це Влада Короленко повідомила у спільноті «Батьки SOS».  За її словами, дівчинка потерпає від хулігана фізично і морально.

"Побив мою дитину перший раз, головою об стіну, за те, що вона розповіла вчителю, як він її закрив в туалеті, вдруге, коли вона чергова була, він бігав, вона зробила зауваження не бігати, він її вдарив в обличчя з кулака", - написала вона.

За словами жінки, вони зверталися до батьків дебошира провести з ним бесіду, але безрезультатно. Втім втретє, коли школяр вдарив дівчинку, мати звернулася вже у поліцію та травмпункт.

«Він її вдарив в груди, (сказав що не спеціально). Я викликала поліцію в школу, прийняли заяву, і направили нас в травмпункт, де мою дитину оглянув лікар, зробили знімки, показало забій грудної клітини, і внутрішня гематома», - зазначила жінка.

Мати учениці не повідомила, як відреагувала на інцидент адміністрація і класний керівник, втім зауважила, що хлопчик також знущається із вчителів.

Наразі жінка сподівається на розголос і що на булінг відреагують адміністрація і правоохоронці. А тим часом, зізналася, що її дитина лікується і боїться йти до школи.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Село Кухарі, Київська область. До війни тут жило понад 600 людей, а після того, як сюди, у перші дні повномасштабного вторгнення, зайшли...

17-го квітня окупанти вдарили по Чернігову трьома Іскандерами. Є багато загиблих та поранених.    Даний матеріал&nbs...

Пан Олександр живе на Київщині в Макарівському районі. Коли почалась війна їх велика родина не квапилася кудись тікати. Люди навіть уяви...

Пані Олеся стоїть на руїнах власного будинку у селищі Мощун на Київщині і не стримуючи сліз розповідає як вже вдруге в житті її звільнил...

За десять місяців після підриву Каховської ГЕС росіяни опублікували відео цього страшного воєнного злочину. Крім цього, в мережу злили і...

X