Skip to main content

ВОЄННІ ЗЛОЧИНИ

Підпільна вакцинація: президент має знайти вакцину від коронавірусу для українців у будь-який спосіб, - Захаров. ВІДЕО

Якщо влада не може забезпечити українців безплатною і легальною вакциною від коронавірусу, то принаймні має дозволити це робити приватним компаніям і не позбавляти права українців самим подбати про своє здоров’я і вакцинуватися від ковіду.

Про це заявив «Магнолія-ТВ» керівник проєктів Харківської правозахисної групи Борис Захаров.

Саме так він прокоментував інформацію про так звану підпільну вакцинацію для vip-персон від коронавірусу, яка збурила українське суспільство. Натомість президент доручив розібратися у ситуації СБУ, пригрозивши покаранням за ввезення контрабанди і контрафакту в обхід держави.

«Краще б він (президент Володимир Зеленський – ред) своїм спецслужбам дав би завдання якомога швидше доставити вакцину в Україну, як наприклад зробив той самий Ізраїль з ПЛР-тестами, Коли в Ізраїлі ще не було ПЛР-тестів, їх здобував Моссад( спецслужба Ізраїлю – ред).  А він дає завдання розібратися, хто там підпільно вакцинується. Якщо б ця вакцина була вкрадена із  держзакупівель, тоді зрозуміло. Це означає, що вона дістанеться за кошти шахраям, а не дістанеться добропорядним людям, для ких розписаний план вакцинації, хоча сам план абсолютно жалюгідний. Але в даному випадку ґарант каже про контрабанду, а чи не корисна ця контрабанда, а чому взагалі не дати протилежне завдання спецслужбам?» - поцікавився правозахисник.

На думку експерта, українці можуть втратити шанс легально убезпечити себе від Ковіду-19. Адже тепер ймовірно жодна приватна компанія не захоче постачати нам вакцину. А відтак влада фактично позбавила кожного з нас права на захист власного здоров’я та життя.

«Що у нас важливіше кодекс адміністративних правопорушень чи кримінальних? Тут залежить яка саме контрабанда, це гуманізований вантаж чи не гуманізований.  Чи у нас Конституція головний закон? Якщо головний закон Конституція, то ти мусиш дістати якомога більше вакцини для своїх громадян у будь-який спосіб», - емоційно підкреслив Борис Захаров.

У скандалі із "підпільною вакцинацією" від коронавірусу розбиралися наші журналісти. Подробиці  дивіться у  випуску "ЧП-ДНЯ" у блоці новин сьогодні о 19:00  на телеканалі «ЧП.INFO».

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Мар’яно Гарсіа Калатаюд – громадянин Іспанії. Майже все життя чоловік прожив на своїй батьківщині, але у 2014 році він переїхав до Украї...

Анатолій Левченко відомий у Маріуполі театральний режисер. Чоловік за останні два роки пережив справжнє пекло і тепер навіть не знає, що...

Село Мощун, Київська область. Саме тут, за 30 кілометрів від столиці, весною 2022-го року був зупинений наступ росіян на Київ. Тоді у Мо...

Село Кухарі, Київська область. До війни тут жило понад 600 людей, а після того, як сюди, у перші дні повномасштабного вторгнення, зайшли...

17-го квітня окупанти вдарили по Чернігову трьома Іскандерами. Є багато загиблих та поранених.    Даний матеріал&nbs...

X