Skip to main content

ПОДІЇ

"Тарифний штурм" у Житомирі і перекриття трас по всій Україні: люди проти підвищення тарифів. ВІДЕО

Акція «Стоп тарифний геноцид» стартувала сьогодні по всій Україні. Люди вже вкотре протестують проти підвищення тарифів на газ і його транспортування.

У Житомирі невдоволені підвищенням тарифів на комунальні послуги захопили облраду. Люди прорвалися крізь охорону і увірвалися в приміщення. Відео "тарифного штурму" оприлюднили у соцмережі.

На Запоріжжі перекрили дороги на в’їзді в місто. Зокрема жителі Орєхова блокували важливу трасу «Запоріжжя-Маріуполь» . У Лубнах протестувальники перекрили трасу "Київ-Харків".  

На Буковині протестувальники перекрили трасу Н-03 «Чернівці-Житомир» поблизу села Атаки. Люди безперервно рухалися пішохідним переходом. В руках тримали плакати, зокрема з написом «Ні, тарифному геноциду».

На Івано-Франківщині люди перекрили автодорогу «Івано-Франківськ-Львів» у селі Ямниця.  Протестували і інших населених пунктах. Громадяни вимагали скасування підвищених тарифів на постачання та споживання газу.

Протестувальники пропускали машини з дітьми, хворими, людей, які прямують у лікарню, машини, які везуть пальне, спецтранспорт. У місцях перекриттів правоохоронці забезпечували публічний порядок.

В  Одесі на акцію «Стоп тарифний геноцид» вийшло близько півсотні активістів. Вони перекривали проспект Тараса Шевченка, а також мітингували біля облдержадміністрації.

У Чернігові 15 січня проходять одночасно два мітинги: підприємців Чернігівщини і протест проти захмарних тарифів для населення.

Мітинги також проходять у Сумах, Вінниці, Полтаві,  Херсоні, Чернігові, Кропивницькому та інших містах й селах. Мітингувальники перекривали рух на вулицях, протестували  на центральних вулицях або під облрадами. Мета акції – змусити керівництво країни зупинити зростання тарифів.

Учасники акцій говорять, що це не протест одного дня. Вони обіцяють продовжувати і далі виходити на вулиці з вимогами знизити тарифи.

Нагадаємо, компанія «Нафтогаз України» підтвердила готовність поставляти газ домогосподарствам по 6,99 гривень за кубометр у межах тарифного плану «Місячний». Він діятиме на час карантину або опалювального сезону. Нові тарифи планують затвердити 19-го січня.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

17-річна Стефанія Тіленіна жила в прийомній родині на Харківщині у селі Лозівське. Коли почалося повномасштабне вторгнення Стефанія разо...

До відділення №4 (м. Зіньків) Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканців села Дамаска Зіньківської гр...

20 квітня о 14:00 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Яремче надійшло повідомлення про те, що на річці Прут в місті Яремч...

О 01:33 надійшло повідомлення про сильний дим у під'їзді у триповерховому житлового будинку у м. Львові на вул. Промислова, 16.  ...

О 21:55 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Замарстинівська, на технічному поверсі десятиповерхового житло...

X