Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Вбивці 11-річної дівчинки в Одесі дали 15 років тюрми

Миколу Тарасова, жителя села Іванівка, що на Одещині, визнали винним у вбивстві, замаху на згвалтування і нарузі над тілом 11-річної односельчанки Дар'ї Лук'яненко.

Таке рішення ухвалив Роздільнянський районний суд Одеської області сьогодні і присудив чоловіку 15 років тюрми.

Колегія суддів визнала чоловіка винним за всіма пунктами, але призначати йому покарання у вигляді довічного позбавлення волі не стала, передає «Думська».

Засуджений свій вирок і вину не визнав. Малого того, він намагався вкоротити у залі суду собі віку, поранивши своє горло. Однак йому надали медичну допомогу і повернули до суду.

Засуджений також повинен буде виплатити родині вбитої 800 тисяч гривень в якості компенсації моральної та матеріальної шкоди.

Та очевидно, і потерпілі, і прокуратура оскаржать вирок в апеляції.

До слова, після того, як вирок набуде чинності (і його друга інстанція його не скасує) термін покарання буде обчислюватися з моменту затримання Миколи Тарасова - з 20 червня 2019 року.

Нагадаємо, 11-річна Дарина пропала 13 червня 2019 року. Через тиждень її тіло знайшли у вигрібній ямі приватного будинку підсудного, розташованого поруч з місцем, де дівчинка зникла.

За даними слідства, чоловік готував зґвалтування малолітньої дівчинки з квітня. При цьому мова йшла не конкретно про Дашу, а будь-яку дитину.

Обвинувачений підстеріг дитину у себе в дворі, коли дівчинка йшла на танцювальний гурток, і спробував зґвалтувати. Отримавши відсіч, він її задушив і завдав тілесних ушкоджень гострим предметом - шилом або ножем (ці поранення і привели до смерті, - Ред.). Потім кинув тіло у отвір вуличного туалету, де тіло дівчинки знайшли через 6 днів після її зникнення.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Одеська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Розпочалася сімсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "У Дніпрі горить п'ятиповерхівка. Вона частково зруйнов...

За матеріалами Офісу Генерального прокурора Міністерство юстиції України подало до Вищого антикорупційного суду позов про стягнення акти...

За результатами тісної взаємодії Офісу Генерального прокурора, Служби безпеки України та органів правопорядку Республіки Польща затриман...

Протягом вчорашнього дня росіяни здійснили 14 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 82 вибу...

X