Skip to main content

Авторська колонка

Чому з ”євробляхерами” треба боротися жорстко

Костянтин Андріюк журналіст, громадський діяч

All articles

               Зараз активно обговорюють штрафи для євробляхерів і відкриття митної базу даних для поліції. Я підтримую суворі методи боротьби з євробляхерами. Вже було два пільгових періоди, упродовж яких у людей була можливість розмитнити свою автівку. І це все було реально. У мене є знайомі, які скористалися цим моментом. Вони заплатили, розмитнили, і зараз їздять на українських номерах та не мають проблем.

               Чому ті, хто досі не хоче розмитнювати авто, обурюються зараз? І тут у мене виникає питання: як назвати тих людей, які розмитнили свої автівки впродовж цього часу? Це якісь неправильні євробляхери? Ці люди порушили кодекси честі?

               Було б цікаво  почути дискусію між людьми, які встигли розмитнити своє авто в цей пільговий період , і тими, які вперто не хочуть це робити. Зараз виходить, що люди, які купують авто за 1000- 2000 тис. євро не мають грошей на подальше розмитнення. І тут виникає логічне питання: навіщо вони взагалі купували цей автомобіль задешево!?


 

The editorial opinion may differ from the author's. The editors of the site are not responsible for the content of this publication.
X