Skip to main content

ПОДІЇ

У поліції спростували, що у Луцьку вчителька змусила учениць роздягнутися до спідньої білизни

У скандал потрапила  школа №15 у Луцьку. Там учениці поскаржилися на знущання з боку вчительки.

Відповідне повідомлення з'явилося в Instagram-спільноті "For Луцьк".

Зазначено, що вчителька математики з 35-річним стажем нібито зі скандалом розбиралася, хто курив вейп у класі і змусила 3-ох учениць віком 13-14 років зняти майже весь одяг.

"На перерві у мене в класі парили, і тут заходить вчителька й побачила пару, почала кричати, обзивати... Я їй сказала, у мене нічого немає, потім вона всіх вигнала, і залишила мене і двох однокласниць, і говорила роздягатися до трусів і ліфчика, потім роззуватися..." – розповіла одна з учениць.

Також у соцмережі поскаржилися, що у навчальному закладі педагоги б'ють і принижують учнів, а "дирекція та батьківський комітет закриває на це очі"

На інцидент відреагували у поліції. Вони навідали до школи, аби перевірити усі факти, при цьому зібрали усі сторони конфлікту.

«Факт роздягання не підтвердився. Від батьків трьох дітей надійшли заяви, що вони не бажають розвивати цю подію далі та розберуться з усім самостійно. Також не хочуть, аби їхніх дітей опитували та відбирали в них пояснення. У подальшому це питання більше не підніматимуть», - розповіли у поліції.

Поліцейські провели профілактичні бесіди з дітьми, батьками, вчителями, аби в майбутньому схожих ситуацій не допускалось.

Директор школи Олег Гребенюк визнає, що конфлікт у вчительки з цими 3-ома ученицями був, але інформацію про роздягання дітей не підтвердив, пише видання konkurent.ua.

Батьки трьох школярок також спростували інформацію про нібито роздягання учнів. Кажуть, інформація, яку поширили у соцмережах, сильно перебільшена: конфлікт був, але "ніхто нікого не роздягав". А тепер на дітей через цей конфлікт тиснуть і школярі, і батьки  школи.

За їхніми словами, вчителька побачила у класі дим, тому мусила відреагувати.

Батьки кажуть, що вдома провели виховну бесіду зі своїми доньками, а до педагога чи школи претензій не мають. Хто поширив інформацію про нібито роздягання у соціальних мережах – вони не знають.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Волинська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X