Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

На Київщині поліцейські затримали дует серійних домушників-іноземців. ВІДЕО

Упродовж лютого до поліції надходили повідомлення щодо крадіжок з помешкань громадян, які були схожі між собою за способом вчинення.

Зловмисники проникали до помешкань громадян шляхом підбору ключів. Лиходії викрадали майно, гроші, а потім на авто зникали з місця події.

Як з’ясувалось, крадії готувалися до кожного злочину ретельно: стежили  за оселями і коли господарів не було дома підбирали ключі та викрадали майно. Викрили злочинну діяльність крадіїв працівники Управління карного розшуку спільно з працівниками Броварського районного управління поліції за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення.

Провівши низку оперативно - розшукових заходів та відпрацювавши камери вуличного відеоспостереження, правоохоронці «за гарячим слідом» затримали  злодіїв. Ними виявилися 53 та 61- річні вихідці з Грузії. За місцем проживання зловмисників провели санкціоновані обшуки та вилучили низку речових доказів, зокрема різноманітні відмички, мобільні телефони, набої та корпус гранати «РГД-5», які направили для проведення відповідних експертиз.

Транспортний засіб на якому чоловіки пересувались, поліцейські також вилучили та направили на майданчик тимчасового тримання.

Слідчі Броварського районного управління поліції повідомили зловмисникам про підозру. Санкція статті передбачає  покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Запобіжний захід обере суд.

Поліцейські перевіряють причетність злочинної групи до скоєння аналогічних злочинів на території Київщини та інших областей.

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X