Skip to main content

ПОДІЇ

У Києві побили телеведучого «Телебачення Торонто» . ВІДЕО

У Києві побили телеведучого шоу "Телебачення Торонто" на псевдонім Майкл Щур( справжнє імя Романа Вінтонів).

Інцидент трапився 21 квітня близько 14-ї годин дня на перехресті вулиць Ярославів Вал та Івана Франка

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook .

За словами Вінтоніва, він переходив дорогу по пішохідному переходу, але зупинився, щоб пропустити хлопців на самокатах, які їхали по велодоріжці.

«Їхали вони добренько так. А наскільки я бачив, не гальмували. Перший проїхав повз мене. Коли другий порівнявся зі мною, я йому голосно гаркнув «пропускав пішоходів!!!!!!».От з цього все і почалось», - написав він.

Його опонент зліз з самоката і між ними почалася перепалка.

"Він витягнув балончик з газом і забризкав мені очі, а потім сів на самокат і продовжив поїздку. Я наздогнав його і стягнув з самоката. Ми обидва нормально навернулися", - зазначив Щур, додавши, що хлопець після цього вдарив його.

Журналіст написав заяву в поліцію. Також він просить всіх, хто міг бачити цей інцидент, написати йому в особисті повідомлення.

«Якщо я зробив щось неправильно, я готовий нести відповідальність. Також я хочу знайти цього хлопця. Я впевнений, що він не «навіжений чолов’яга»/не «знахабнілий молодик»/ не «садист водій самоката» (мабуть таке ви можете прочитати, коли ця вся історія потрапить у новини). Я думаю, що він нормальний тип. Він теж, як і я мав плани на день. І не збирався встрягати у неприємності. Але, на жаль, через одне неправильне рішення - ми з ним встрягли», - додав телеведучий.

 

Також журналіст поскаржився, що приїзду поліції він чекав  2 години. За цей час він встиг обійти обійшли всі офіси з камерами стеження неподалік, а з однієї із них дозволили зняти відео, на якому видно, як він доганяє хлопця на самокаті.

За словами, телеведучого поліція реально «заворушилася», коли дізналася, що той журналіст. На допомогу прийшов навіть заступник очільника МВС Антон Геращенко.

«Мені дуже незручно через це «особливе ставлення». І також дуже незручно називати прізвища, бо я знаю - вони хотіли як краще. Але. Я хочу, щоб працювала система. Щоб всі були рівними перед законом. Щоб незалежно від того, хто я - журналіст, лікарка, міністр, офіціант, кур’єр, архітекторка, безробітний, самотня мама, безпритульний, бабуся - щоб система ставилась до нас однаково. А система не ставиться», - підкреслив журналіст.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Камілу Неронову з Харківщини. Дівчинка мешкала у прикордонному з росією селищі міського типу Козача Лопан...

Ми розшукуємо 13-річного Ваню Горбачевського, який зник у тимчасово окупованому Скадовську 1-го червня 2023-го року. Якщо ви знаєте б...

Службі розшуку дітей вдалося встановити ймовірне місцезнаходження Маргарити Носової. Ще два роки тому про зникнення дівчинки повідоми...

Напередодні, о 20:32, у 12-типоверховому житловому будинку на пр. Перемоги у Харкові сталася пожежа. Горіла одна з квартир на першому по...

До Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на вул. Новій м. Долинська кіт сидить на дереві і не може самостійно спуститися. ...

X