Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Рівному суд взяв під варту обвинуваченого у серії зґвалтувань. ВІДЕО

Рівненський міський суд взяв під варту обвинуваченого у серії зґвалтувань.

Суд у справі відбувся 27 квітня, пише «Рівне онлайн».

Повідомлення про зґвалтування на території гідропарку та одному із житлових комплексів у Рівному до поліції надходили із 2013 року. Правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився 30-річний рівнянин,  Юрій Павлов, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв.

Серійного ґвалтівника затримали ще у серпні 2019 року.

На підставі зібраної доказової бази, зокрема, за результатами численних слідчих дій та необхідних експертиз, чоловіку повідомили про підозру у вчиненні 6-ох зґвалтувань, хоча в поліції допускають, що їх може бути більше. Тоді чоловіка взяли під варту, та потім підозрюваного у зґвалтуваннях чомусь випустили із СІЗО.

З 2019 року справа «застрягла» у суді. А у березні 2021 року рівненська суддя відмовилася розглядати справу і взяла самовідвід.

Справа набула великого суспільного резонансу. 27 квітня під стінами рівненського міського суду зібралися небайдужі рівняни на підтримку потерпілих у справі серії зґвалтувань. Люди вимагали, щоби обвинуваченого Юрія Павлова суд взяв під варту та навіть запалили фаєри.

Рівняни тримали у руках плакати: “Не покаране зло зростає”, “Моя безпека у ваших руках”, “Вимагаю справедливого судочинства”, “Хочу безпечне місто своїй сім’ї”, “Хочу жити в безпечному місті”.

Поки люди на вулиці пікетували, адвокат обвинуваченого Володимир Цуняк подав клопотання про зміну сторони обвинувачення у справі, мовляв прокурор упереджений. Проте суддя у задоволенні цього клопотання відмовив.

Варто зазначити, що перед початком судового засідання адвокат Володимир Цуняк напав на журналістку місцевого інтернет-видання, вдарив її по руці і вихопив з рук телефон. Втрутилася судова охорона, яка завадила незаконним діям Цуняка. Журналістка звернулася у поліцію. Там розпочали кримінальне провадження.

Клопотання прокурора щодо тримання під вартою Юрія Павлова суд задовольнив.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X