Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Наковталася пігулок: на Херсонщині 14-річну ученицю булінг у школі ледь не позбавив життя

На Херсонщині однокласники своїми знущаннями довели до відчаю14-річну дівчинку.

Події розгорталися в інтернаті Бериславського району. Троє 17-річних старшокласників психологічно принижували 8-класницю та висловлювалися нецензурщиною.

А нещодавно учениця відмовилася ходити на навчання та наковталася пігулок. На щастя, дівчинку вчасно доставили в лікарню та врятували.

Про випадок повідомили в поліцію, було відкрите кримінальне провадження щодо доведення до самогубства.

Працівники ювенальної превенції провели всебічну перевірку щодо фактів можливого булінгу в навчальному закладі.

Потерпіла розповіла, що вона понад рік навчається в інтернаті і весь цей час троє 17-річних старшокласників знущаються над нею та усіляко принижують. Це підтвердили і батьки дівчинки. Вони пояснили, що донька відмовлялася їхати на навчання, після чого наковталася пігулок.

Ювенальні поліцейські виїхали до навчального закладу, де спілкувалися з керівництвом та учнями. Але як керівництво, так і діти в усьому звинувачували потерпілу, нібито це вона своєю поведінкою провокувала на образи. Пізніше дехто з учнів зізналися, що дійсно троє однокласників без причини ображали ученицю.

Керівництво інтернату пояснило, що постійно проводять з усіма дітьми виховну роботу, але у цьому навчальному закладі навчаються діти з непростим характером та які мають проблеми з поведінкою.

Поліцейські вивчили характеристики усіх трьох булерів. З’ясувалося, що у відношенні хлопців вже складалися адміністративні протоколи щодо хуліганства.

Поліцейські роз’яснили неповнолітнім, чим їм загрожує подібна поведінка. На кривдників склали адміністративні протоколи. Булінг тягне за собою накладення штрафу від 50-ти до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 20-ти до 40-а годин.

Потерпіла ж навчається вдома дистанційно. Її батьки вирішуватимуть, чи залишати доньку у цьому навчальному закладі чи все ж забирати.

Працівники поліції закликають не замовчувати випадки булінгу, щоб не сприяти порушникам і запобігти наслідкам цькування.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Херсонська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

В ніч на 29 березня, окупанти завдали чергового удару по Київській області. В одній з територіальних громад внаслідок падіння уламкі...

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Висока Яруга, Красне, Синьківка...

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

X