Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

На Полтавщині заґратували 15-річного хлопця, підозрюваного у зґвалтуванні 16-річної дівчинки, яку знайшли вбитою

15-річного хлопця, якого підозрюють у зґвалтуванні, 16- річної дівчинки, яку знайшли мертвою на узбіччі неподалік села Бреусівка, що на Полтавщині, взяли під варту.

Таке рішення напередодні ухвалив Комсомольський міський суд.

На засідання суду не приїхала сторона потерпілих. Тож присутні були лише співробітники поліції і прокуратури, повідомляє «Кременчуцька газета».

Підозрюваному  обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці без альтернативи внесення застави.

Нагадаємо, 30 квітня до поліції Полтавщини надійшла інформація від перехожих, що на узбіччі місцевої дороги біля села Бреусівка Козельщинської територіальної громади виявили тіло молодої жінки. Вбитою виявилася місцева 16-річна дівчина.

Загибель дівчини викликало великий резонанс у регіоні. Жителі села Бреусівка Козельщинської територіальної громади  вимагають справедливого розслідування.

Особливо обурилися громада села, коли у висновку експерт написав причину смерті не «вбивство», а «алкогольне отруєння», в той час, коли на тілі дівчині були численні сліди побоїв.

Тим часом бабуся дівчинки-підлітка стверджує: судмедексперт сказав їй, що смерть була насильницькою (неповнолітню нібито оглушили та потім знущалися з неї), але попросив нікому не говорити про це, йдеться у сюжеті «Надзвичайних новин».

Також  поруч з місцем біля дороги, де лежало тіло, виявили поламані кущі та сліди шин, а на рослинах знайшли частинки синьої фарби. Допускають, що тіло дівчини вивозили на околицю села.

Згодом були оприлюднені результати інших експертиз, які показали, що дівчинку зґвалтували. Підозру у злочині оголосили 15-річному хлопцю, з яким загибла відпочивала в одній компанії.

Слідчі з’ясували, перед своєю загибеллю дівчинка  гостювала у будинку знайомого, в компанії двох 15-річних юнаків, 17-річної дівчини та 20-річного молодика. Вони разом вживали спиртні напої. 

Поліцейські Полтавщини також встановили особу, яка продала літр горілки неповнолітньому із компанії, в якій відпочивала померла. Це місцева 39-річна жінка. Саме вона 29 квітня продала з рук 15-річному хлопцеві літр оковитої.

За продаж алкоголю неповнолітнім на поліцейські склали  на жінку адміністративний протокол. Санкція статті передбачає штраф до 13 600 гривень.

На даний час розслідування здійснюється за 3-ма статтями: "умисне вбивство", "зґвалтування неповнолітньої" та "ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані, якщо це діяння спричинило смерть потерпілої особи".

Досудове розслідування триває.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Полтавська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Контррозвідка Служби безпеки затримала агента воєнної розвідки рф, який під виглядом таксиста шпигував за цивільними та військовими об’є...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. Артилерійсь...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Артобстріл й пʼять атак fpv-дронами. Звечора та вночі ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі:  "Впродовж доби окупанти 310 разів били по Запорізькій о...

"Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Інженерне, Велетенське, Білоусове, Львове, Тягинку, Микільське, Одрадокам'янку, Кізомис, ...

X