Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

На Харківщині п’яна ДТП закінчилася стріляниною і розбірками із журналістом. ВІДЕО

Нетвереза ДТП на Харківщині закінчилась розбірками і стріляниною. Сталося все в селищі Пісочині напередодні, 6 червня близько 21:25.

Почалось все із  ДТП: 42-річний чоловік на Toyota в’їхав у стовп на вулиці Набережній. Проїжджаючий повз водій «ВАЗу» зупинився запитати, чи потрібна допомога, та у відповідь - в лобове його автівки полетіло каміння.

Згодом у скандал втрапив і журналіст місцевого видання. Він почав знімати конфлікт керманичів на відео та вести у соцмережі прямий ефір. Та обидвом чоловікам це не сподобалося.

Як розповів згодом поліції 49-річний журналіст, в ході зйомки водій та ще двоє  невідомих агресивно налаштованих чоловіків почали його штовхати та виривати із рук телефон. Під час сутички медійник вихопив пістолет для відстрілу гумових куль і зробив один постріл вгору.

На місце приїхали правоохоронці. Там вони застали винуватця ДТП, який за зовнішніми ознаками перебував у стані алкогольного сп’яніння, та ще декількох чоловіків, серед яких був місцевий журналіст.

До слова, чоловіки агресивно поводили себе навіть і з поліцейськими. Зрештою, правоохоронцям вдалося заспокоїти усіх. 

На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.

Щодо водія Toyota поліцейські склали 2 адміністративні  протоколи за порушення ПДР і п’яне кермування. А  за фактом хуліганства  - розпочали кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Досудове розслідування триває, встановлюються усі обставини конфлікту та причетні до нього.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X