Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

На Херсонщині молодики побили двох чоловіків, один з яких помер, - поліція

Близько 05-ої ранку в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував житель смт. Нова Маячка. Він розповів, що виявив в одній із будівель селища з тілесними ушкодженнями двох чоловіків, один з яких знаходився без ознак життя.

На місце події з м. Олешки виїхала слідчо-оперативна група, а також керівництво підрозділу та слідчого управління обласного главку поліції. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили обставини трагедії.

Як розповів начальних місцевої поліції Вадим Ковальчук, на місці події поліцейські з’ясували, що потерпілими є двоє місцевих мешканців, які ведуть антисоціальний спосіб життя. Чоловік, який помер, народився в 1984 році, його живий товариш у 1962. Попереднім висновком судово-медичного дослідження встановлено, що смерть потерпілого настала в результаті травм внутрішніх органів. Іншого чоловіка також з тілесними ушкодженнями госпіталізували в лікарню м. Олешки.

Правоохоронці провели подвірний обхід та інші першочергові слідчо-розшукові заходи і встановили, що до скоєння злочину можуть бути причетні двоє 20-річних місцевих мешканці. За наявною інформацією вони напередодні ввечері зайшли до будинку, де збираються громадяни, які ведуть антисоціальний спосіб життя. Там молодики побачили двох нетверезих чоловіків. Потім виникла конфліктна ситуація та молоді люди відлупцювали своїх опонентів, після чого пішли по домівках.

Наразі підозрювані затримані . Тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб, або таке, що спричинило смерть потерпілого.

Санкція статті передбачає покарання в виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання про обрання затриманим запобіжних заходів.

За матеріалами ВК ГУНП у Херсонській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Херсонська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X