Skip to main content

ПОДІЇ

На Житомирщині коза кілька годин просиділа у колодязі, поки ії героїчно не врятували. ФОТО

О 18:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по діставанню свійської тварини з колодязя.

Подія трапилась в с.Водотиї Житомирського району (Брусилівська ТГ). На місце негайно виїхало відділення 6-ої державної пожежно-рятувальної частини.

З’ясувалось, що господарі випустили на вулицю двох кіз. Але неподалік від будинку знаходиться закинутий колодязь глибиною 10 метрів, в якій одна із тварин і впала. Господарі самостійно дістати її звідти не змоги, тому звернулися по допомогу до фахівців. Родина багатодітна та малозабезпечена і тому тварини в господарстві дуже важливі.

За допомогою штурмовки, а потім драбини-палиці заступник начальника частини спустився вниз та обв’язав козу пожежною мотузкою, після чого рятувальники мали змогу витягнути її на поверхню. Тварина просиділа там біля трьох годин і деякий час намагалася вибратись звідти самотужки, відповідно була дуже втомлена. Але, на щастя, при падінні не травмувалась.

За матеріалами прес-служби ДСНС у Житомирській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Вночі о 03:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Чечелівська Новокодацького району міста Дніпро. По...

Шістнадцятирічна Анастасія Кучеренко, дванадцятирічна Сюзана Осман та п’ятнадцятирічна Ангеліна Панфілюк. Усі ці дівчата зникли на тимча...

X