Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

СБУ викрила підпільний завод, який виробляв по 100 тонн алкоголю на місяць. ВІДЕО

СБУ викрила у Дніпропетровській області схему виробництва і збуту контрафактної підакцизної продукції у промислових масштабах. Щомісяця ділки реалізовували понад 100 тонн підробленого алкоголю на млн грн.

Для виробництва фальсифікату вони облаштували підпільний завод. Готовий «товар» збували через афілійовані мережі і торговельні точки з продажу алкогольної продукції у Київській, Харківській та Сумській областях.

Щоб приховати оборудку, ділки обладнали логістичний центр з розповсюдження підробки в орендованих складських приміщеннях на території Дніпропетровщини, а головний офіс – у Запоріжжі.

Для виготовлення сурогату учасники схеми використовували контрафактний спирт і консерванти сумнівної якості.

Встановлено, що нелегальний бізнес організували четверо мешканців Запорізької області. За оперативними даними, одержані «прибутки» вони виводили у тінь через підконтрольні фірми.

Під час обшуків за адресами виробництва фальсифікату, а також в офісних та складських приміщеннях організаторів оборудки, правоохоронці виявили:

  • понад 16 тонн підготовленої до збуту контрафактної продукції;
  • «інгредієнти» для виготовлення фальсифікату;
  • тару для фасування готового «товару»;
  • чорну бухгалтерію і документацію із доказами протиправної діяльності.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення організаторам схеми про підозру.

У межах кримінального провадження триває досудове розслідування для встановлення всіх обставини правопорушення і притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до схеми.

За матеріалами прес-центру СБУ

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X