Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Фігуранта у резонансному замаху на вбивство затримала поліція Миколаївщини. ФОТО

У Миколаєві правоохоронці затримали раніше судимого зловмисника.

Нині він є фігурантом кримінальних проваджень щодо шахрайських дій та вимагання й звільнився з-під варти, внісши заставу. Також чоловік є відомою особою у кримінальних колах.

У затриманого вилучили зброю та набої до неї, а в ході проведених санкціонованих обшуків – мобільні телефони, банківські та сім-карти й інші речові докази, які мають доказове значення в провадженні.

Спецоперацію проводили слідчі слідчого управління, оперативники управління карного розшуку та стратегічних розслідувань за силової підтримки спецпризначенців КОРД та роти поліції особливого призначення.

Слідчі затримали зловмисника. Санкція статті передбачає покарання від позбавлення волі на строк до 15 років аж до довічного ув’язнення. Також відкрито кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами. Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Наразі розслідування триває, поліцейські встановлюють усіх спільників затриманого та збирають доказову базу стосовно замовника.

Нагадаємо, що 06 квітня 2020 року до поліції надійшло повідомлення про стрілянину біля бізнес-центру по пр. Центральному, під час якої отримав вогнепальне поранення місцевий мешканець.

Тоді слідчі розпочали кримінальне провадження та розглядали декілька версій мотиву злочину: на ґрунті помсти, пов’язаний з перерозподілом кримінальних сфер впливу в регіоні, конкуренція в бізнесі, через неповернення боргів або на ґрунті неприязних відносин, а також замах на вбивство, вчинений на замовлення.

Того ж дня на технічному поверсі п’ятиповерхового будинку поліцейські встановили місце засідки імовірного снайпера, виявили там мисливський карабін «Сайга» калібру 7,62 мм, споряджений магазином, та гільзу.

За матеріалами ВК ГУНП у Миколаївській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Миколаївська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 6 населених пунктів. Ворог завдав авіа...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: 23 квітня 02:49 м. Дергачі Харківського району. Внаслідок о...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Білозерк...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "За уточненими даними, внаслідок нічної дронової атаки росіян по О...

У ніч на 23 квітня 2024 року російські окупанти атакували Україну двома балістичними ракетами «Іскандер-М» із Бєлгородської обл. – рф. т...

X