Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

На Київщині судом заґратовано двох чоловіків, які підпалили товариша. ФОТО

Двоє товаришів запросили третього до гаражного приміщення. Під час розпиття спиртних напоїв між ними виникла суперечка, в результаті якої чоловіки облили товариша бензином, підпалили та штовхнули до ями.

Про термічні опіки, з якими 50-річний житель села Матюші опинився у лікарні, до Білоцерківського районного управління поліції повідомили медики.

Слідчі з'ясували що між чоловіками виникла сварка через те, шо запрошений  товариш начебто обіцяв в минулому відремонтувати мопед одного з них, але так цього і не зробив.

В подальшому, 37-річний господар взяв з полиці гаража скляну банку, в якій був бензин та вилив його на голову гостю. На допомогу одразу поспішив 44-річний товариш, який за допомогою запальнички підпалив потерпілого та штовхнув його до оглядової ями гаражного приміщення.

Зі слів лікарів, чоловік отримав приблизно 14% опіків 2-3 ступеню обох верхніх кінцівок та голови. Нині він знаходиться у Білоцерківській міській лікарні № 2.

Слідчі повідомили про підозру обом чоловікам. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Згодом у суді лиходіям обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X