Skip to main content

Авторська колонка

Карати за пропаганду ЛГБТ – це методи “русского мира”!

Андрій Кравчук правозахисник ЛГБТ-центру "Наш Світ"

All articles

                     Ініціатива покарання за пропаганду гомосексуальності, трансгендерності та педофілії - абсурдна та дуже шкідлива для України.  Поєднання в одному законопроєкті педофілії, гомосексуальністі та трансгендерністі взагалі неможливе. Я розумію, що у свідомості ворогів ЛГБТ ці поняття поєднуються. Але це їхні проблеми. Наука давно доказала, що педофілія немає жодного стосунку до сексуальної орієнтації. Серед педофілів найбільшу кількість складають гетеросексуальні люди.

                    Я не буду говорити з правозахисної точки зору, але я скажу з політичної. Ініціатори цього законопроєкту своїми діями фактично хочуть зробити Україну вигнанцем у вільному світі та приєднати її до «русского мира».  Подобається це комусь чи ні, але зараз захист прав ЛГБТ став одним із основоположних принципів всіх країн вільного світу. Країни «русского мира», на чолі з Росією, взагалі проголосила себе лідером світового руху так званого «традиційних цінностей». Такий законопроєкт робить шкоду не тільки Україні, але і насамперед своїм партіям.

                   Безумовно депутати мають право висувати будь-які ініціативи, це їхнє право. Але майбутнього у такого законопроєкту немає. Він не може бути ухвалений в жодному випадку. Ні з правової точки зору, ні з політичної, навіть з практичної точки зору.

The editorial opinion may differ from the author's. The editors of the site are not responsible for the content of this publication.
X