Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Сільський голова Чорнобаївки у лікарні у тяжкому стані, його заступника викрали рашисти

Ворожі війська 2 травня захопили приміщення Чорнобаївської сільської ради, сільський голова Ігор Дудар перебуває у важкому стані в лікарні, а його заступника було викрадено, повідомляє Чорнобаївська сільська рада. Про це пише Інтерфакс-Україна.

"2 травня о 7 годині озброєні військові захопили приміщення Чорнобаївської сільської ради. Зірвано Державний прапор України, зламано замки у службових кабінетах і сейфах, проведено обшук, працівників не допущено до робочих місць, вивішено російський прапор", - зазначено в повідомленні.

Того самого дня після допиту з приміщення сільської ради було викрадено заступника сільського голови. Інформації про місце його перебування немає.

"Також за місцем проживання сільського голови Дударя І.М. військові провели обшук із пошкодженням майна. З 2 травня сільський голова перебуває у важкому стані в лікарні, а за самою лікарнею здійснюють нагляд російські солдати", - розповіли в сільській раді.

Зазначається, що через відсутність на території громади мобільного зв'язку та інтернету з 30 квітня по 4 травня не було можливості висвітлити достовірну інформацію про виниклу ситуацію.

"Наголошуємо, що працівники сільської ради залишаються вірними присязі посадової особи місцевого самоврядування, відповідно до якої продовжують вірно служити громаді та народові України, неухильно дотримуватися Конституції України та законів України, сприяти втіленню їх у життя, охороняти права, свободи та законні інтереси громадян, сумлінно виконувати свої посадові обов'язки", - йдеться у повідомленні.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Херсонська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X