Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Зупинено газопостачання Донецької та Луганської областей, - Оператор ГТС України.

Зупинено газопостачання Донецької та Луганської областей через пошкоджений у понеділок обстрілами російських військ магістральний газопровід, повідомив "Оператор ГТС України".

За даними компанії, цим газопроводом транспортували газ до населених пунктів Донецької та Луганської областей, з 14:00 подання природного газу до цієї ділянки ГТС припинено.

"Виконання відновлювальних робіт та відновлення транспортування газу неможливі через активні бойові дії. Альтернативні варіанти транспортування газу до регіонів відсутні через несанкціоноване втручання у роботу ГТС на території, окупованій російськими військами", - зазначив оператор.

Одночасно співробітники ОГТСУ залишаються на території регіонів, перебувають на постійному контакті з військовими та представниками військово-цивільних адміністрацій, щоб за першої нагоди розпочати відновлення пошкодженої газотранспортної інфраструктури, зазначено в повідомленні.

"Для того щоб убезпечити себе, споживачам Донецької та Луганської областей необхідно керуватися рекомендаціями регіональних операторів розподільчих мереж", - наголосили в ОГТСУ.

Як повідомлялося, 11 травня 2022 року фахівці ОГТСУ зафіксували перекриття кранів у р-ні компресорної станції "Новопськ" на магістральному газопроводі, який транспортував газ на територію Донецької та Луганської областей.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X