Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Судитимуть так звану «омбудсмена» та званої «лнр», - прокуратура

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури завершено спеціальне досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканки Луганської області за фактом вчинення дій, спрямованих на насильницьку зміну та повалення конституційного ладу, а також посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Розслідуванням встановлено, що обвинувачена у жовтні 2021 року добровільно погодилась на пропозицію окупантів та обійняла посаду так званого «уповноваженого з прав людини» окупаційної адміністрації «лнр».

Перебуваючи на посаді, жінка виконує вказівки незаконно створеного органу окупаційної влади, надає допомогу рф та її воєнізованим формуванням у проведенні підривної діяльності проти України в умовах воєнного стану.

Також вона активно займається інформаційною діяльністю, направленою на порушення територіальної цілісності України, підтримку дій держави-агресора, у тому числі у проведенні збройної агресії проти України.

У звʼязку із перебуванням обвинуваченої на тимчасово окупованій території міста Луганська, у липні поточного року Печерським районним судом міста Києва надано дозвіл на проведення стосовно неї спеціального досудового розслідування.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві, за оперативного супроводу ДВБ Нацполіції України.

За матеріалами Офісу Генерального прокурора України

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Луганська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X