Skip to main content

Авторська колонка

Чи треба постійно говорити про наступ ЗСУ?

Борислав Береза учасник російсько-української війни, політик

All articles

                    Трохи притомили мене численні розмови про наступ.

                    Поясню.

                    Коли ви хочете пити, то ви п'єте. Якщо у вас води немає, то ви або купуєте пляшку води, або йдете туди де є вода і ви можете задовольнити свою спрагу. Ви не розповідаєте всьому світу, а робите це. І п'єте, котли з'являється можливість.

                    З наступом на фронті так само. Він відбудеться, коли буде готова армія, буде достатньо зброї, запаси снарядів будуть задовільними, будуть відповідні погодні умови. Наступ, як бажання задовільнити спрагу, буде реалізований, коли будуть всі умови для цього. І якщо 100 разів сказати, що ви будете пити воду, то бажання не зникне. А також ви не будете відтягувати момент вгамування спраги, якщо з'явиться перша можливісь напитися. З наступом так само. Так само немає сенсу весь час казати про наступ. Він відбудеться коли у Генштаба будуть всі складові та при першій можливості вдалой реалізації. Все інше - це спекуляції та паразитування на темі. Набериться витримки.

                    Вірте в ЗСУ та Залужного! Буде наступ. Буде Перемога! І все буде Україна!

 

За матеріалами: https://www.facebook.com/borislav.bereza/posts/

The editorial opinion may differ from the author's. The editors of the site are not responsible for the content of this publication.
X