Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Хроніка наслідків нічного ракетного удару по Києву у повідомленнях очільників столиці

Сергій Попко, очільник КМВА у телеграм-каналі:

03:32

Внаслідок падіння уламків в Дніпровському р-ні зафіксовано пошкодження фасаду багатоповерхового житлового будинку, є загорання на балконі 7 поверху. Проводиться евакуація мешканців з будинку. Також горить 4 авто у дворі.
Працюють підрозділи ДСНС.

03:46

Попередньо, внаслідок збиття ворожих повітряних цілей, зафіксовано численне падіння уламків в Дніпровському та Деснянському районах. Зокрема, на відкритих ділянках, на проїжджі частини та в житлову забудову.

В Дніпровському р-н, де зафіксовано пошкодження фасаду будинку та загорання на 7-му поверсі була проведена евакуація мешканців - врятовано 15 людей з них 4 дітей.
Працюють підрозділи ДСНС та бригади медиків.
Інформація щодо постраждалих уточнюється.

03:52

Попередньо, внаслідок падіння уламків в Дарницькому районі зафіксовано
загорання приватного будинку на площі 400 м2. Попередньо постраждалих немає.

04:12

В Дніпровському районі, де було зафіксовано пошкодження фасаду будинку, загорання на 7-му поверсі та була проведена евакуація мешканців - локалізовано загорання. Є багато постраждалих. Головним чином травми повʼязані з порізами від скла, внаслідок вибитих вибуховою хвилею вікон. Усім потерпілим надається медична допомога.

Віталій Кличко, мер Києва у телеграм-каналі:

03:21

У Дніпровському районі у дворі житлового будинку палають автівки. Екстрені служби прямують на місце.

03:28

У Дніпровському районі уламками ракети пошкоджений фасад житлового будинку. Відбувається евакуація мешканців. Пожежно-рятувальні служби та медики  працюють на місці.

03:30

Також уламки ракети впали на приватний житловий будинок у Дніпровському районі. Там гасять пожежу.

03:36

У Деснянському районі на відкритій території  палає уламок ракети. Пожежно-рятувальні служби працюють на місці.

03:41

У Дарницькому районі палає одноповерховий житловий будинок. Екстрені служби прибули на місце.

03:46

У Дніпровському районі горять 4 автівки в дворі житлового будинку. Палає один із балконів будинку та пошкоджений фасад будівлі. Рятувальники вже вивели 15 людей, із них четверо дітей. Пожежні служби гасять пожежу. Евакуація мешканців триває.

03:52

За даними медиків, уже семеро постраждалих унаслідок ворожої атаки на Київ. 5 госпіталізували в лікарні столиці, двом медики надали допомогу на місці.

03:56

В одній  із дитячих лікарень у Дніпровському районі повибивало вікна та пошкодило центральний вхід до закладу. Наразі без постраждалих.

04:04

У Дніпровському районі наразі 12 постраждалих. Пʼятьох госпіталізували, семеро людей отримали допомогу медиків на місці.

У Дніпровському районі наразі 12 постраждалих. Пʼятьох госпіталізували, семеро людей отримали допомогу медиків на місці.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває вісімсот четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксовано 6...

Контррозвідка та слідчі СБУ зірвали плани фсб із ліквідації Президента України та інших представників вищого військово-політичного керів...

Нагадаємо, 06 травня близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Вибухом пошкодж...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артиле...

Про це голова Херсонської ОВА "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Іванівка, Благовіщенське, Дніпровс...

X