Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Минулої доби росіяни обстріяли близько 20 населених пунктів Харківщини, є загиблі та поранені, - голова ОВА

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:

"Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 20 у населених пунктів Харківщини, зокрема: Синьківка, Дворічна, Іванівка та ін. Авіаударів завдали по н.п. Грачівка, Чугунівка, Федорівка, Піщане, Катеринівка та ін.

Сьогодні близько опівночі в с. Липці Харківського району обстріляно садове товариство та один автомобіль. Без постраждалих.

О 20:50 був обстріл смт Козача Лопань Дергачівського району. Влучання в околицях. Руйнувань і постраждалих не зафіксовано.

Близько 16:50 в с. Петропавлівка Куп‘янського району в цивільну автівку влучив ворожий дрон-камікадзе. Двоє чоловіків 38 та 50 років, робітники місцевої ферми, загинули на місці. 48-річна дружина останнього з пораненнями була доставлена в медичний заклад.

Близько 16:00 в с. Черкаські Тишки Харківського району внаслідок обстрілу пошкоджене садове товариство. Горів 2-поверховий будинок. Без постраждалих.

О 13:10 був обстріл КАБом с. Глушківка Куп‘янського району. Пошкоджено приватне домоволодіння. Також зруйновано житловий будинок та два сусідні будинки пошкоджені. Без постраждалих.

Біля 11:20 в ході обстрілу с. Липці Харківського району ворог обстріляв три приватні домоволодіння. Постраждалих не зафіксовано.

О 9:45 ворог здійснив обстріл с. Липці Харківського району. Внаслідок обстрілу пошкоджено 2 приватні будинки, господарчу споруду, літню кухню. Постраждалих не зафіксовано.

О 7:24 обстріл с. Федорівка Куп’янський району. Влучання КАБ на територію приватного сільгосппідприємства. Без постраждалих".

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фак...

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом по...

Протягом вчорашнього дня росіяни здійснили 23 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 89 виб...

На даний час відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячішою сьогодні залишалася ситуація на Покровському, Куп’янському, Харківському та Вре...

Українські війська продовжують ведення оборонної операції. Загальна кількість ворожих атак по всій протяжності фронту з початку доби наб...

X