Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Дніпрі бійці ДСНС встигли вивести чоловіка та жінку із палаючого приватного будинку

О 17:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання житлового будинку на вулиці Вартових Неба Шевченківського району міста Дніпро.  

По прибуттю до місця виклику, співробітники ДСНС встановили, що горять речі домашнього вжитку всередині одноповерхового житлового будинку на загальній площі 25 кв.м. Існувала загроза поширення пожежі на дах оселі.  

Під час ліквідації займання рятувальники вивели з задимленого будинку на свіже повітря чоловіка та жінку. Працівниками екстреної медичної допомоги госпіталізовано до лікувального закладу травмовану жінку, з попереднім діагнозом – термічні опіки обличчя та верхньої кінцівки.  

Полум’я ліквідовано о 18:14.

До гасіння пожежі залучено 18 рятувальників та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

За матеріалами ДСНС у Дніпропетровській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Внаслідок детонації піротехнічного засобу двоє хлопчиків, 7 та 8 років, отримали опіки. Правоохоронці оглянули місце події та вилучили в...

X