Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Київщині під час пожежі жахливо загинула родина - поліція розпочала слідство

21 травня, близько 22:00, до поліції надійшло повідомлення про загорання житлового будинку в селі Дитятки Вишгородського району. Загинуло три людини, серед них дитина.

На місці події працювали працівники Вишгородського управління поліції Київщини, рятувальники та медики.

Правоохоронці, зі слів очевидців з'ясували, що всередині палаючого будинку імовірно знаходиться подружжя разом зі своєю малолітньою дитиною. Усі намагання рятувальників та поліцейських потрапити до будинку виявилися марними через значне розповсюдження вогню та високу температуру горіння.

Після того, як рятувальники частково локалізували пожежу, нажаль з'ясувалося, що 52-річний чоловік, його 46-річна дружина та їхній 9-річний син - загинули.

За попередніми даними, причиною загорання будинку могло стати необережне поводження з вогнем. Остаточні висновки, згодом, до поліції нададуть рятувальники.

За фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинила загибель людей, слідчі розпочали досудове розслідування (ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України).

За матеріалами поліції Київської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

Ми розшукуємо 17-річну Настю Тимошенко зі Світлодарська на Донеччині, зв'язок з якою обірвався в червні 2022-го року, а також 13-річного...

15-річний Костя Тижнєвой і 16-річна Ангеліна Буйнова зникли у т.о. Донецьку, а 3-річний Дем’янчик Тюрін у Маріуполі. Подробиці у віде...

X