Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Голова Харківської ОВА повідомив про наслідки вчорашніх, нічних та ранкових ворожих обстрілів: є загиблі та поранені

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:

"▪️ 02 вересня 06:15 м. Куп’янськ Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено житловий будинок, 65-річна загинула жінка.

▪️ 2 вересня 01:07 Київський район, м. Харків. Внаслідок удару горіла покрівля,  пошкоджено 1 приватний будинок та зруйнований цегляний паркан.
 
▪️ 20:05 Чугуївський район, Вовчанська ТГ, с. Рубіжне. Внаслідок обстрілу горіло 3 приватних будинки.

▪️ 18:17 Харківський район, Циркунівська ТГ, с. Руські Тишки. Внаслідок обстрілу зруйновано будинок на площі 60м.кв та 4 господарчих споруди.

▪️ 17:50 Куп'янський район, Куп'янська ТГ, с. Куп'янськ-Вузловий. Внаслідок обстрілу горів приватний будинок, дві господарчі споруди, гараж.
 
▪️ 13:35 Чугуївський район, с. Есхар. Внаслідок обстрілу горіла трава, очерет, гілля та дерева на площі 2 га.

▪️ 13:26 м. Харків.  Внаслідок обстрілів 4 Іскандер та 3 С-300 пошкоджено торговий центр, місця громадського користування, Палац спорту. На всіх локаціях постраждали 50 людей, із них 7 дітей, 2 медика та 2 рятувальника.

▪️ 12:35 Куп'янський район, Курилівська ТГ, с. Подоли. Внаслідок обстрілу горіла господарча споруда.

▪️ 11:26 Харківський район, Люботинська ТГ, м. Люботин. Постраждали 3 людини.

▪️ 09:30 Куп’янський р-н, Куп’янська ТГ, м. Купянськ. Внаслідок обстрілу горіла покрівля будинку. Постраждали чоловік 78 років та 74-річна жінка.

▪️ Близько 8:00 Богодухівський район, Валківська ТГ, с. Старий Мерчик. Обстріл об’єкта інфраструктури. Постраждали 2 людей.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні (штурмові) дії, загалом відбулося сім бойових зіткнень. Бої точилися в районах населених пунктів Вовчанськ та Липці.

На Куп’янському напрямку за добу відбулося 16 ворожих атак. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Синьківки та Глушківки".

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: ▪️15 вересня приблизно 00:13 ворог влучив КАБом у землю на ...

У ніч на 15 вересня 2024 року радіотехнічними військами Повітряних Сил було виявлено та здійснено супровід 17-ти засобів повітряного нап...

Розпочалась дев’ятсот тридцять п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Загалом, протягом мин...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Через ворожі атаки у Нікополі двоє постраждалих. Оскол...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "У ніч на 15 вересня силами та засобами протиповітряної обор...

X