Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Голова Харківської ОВА повідомив про наслідки вчорашніх, нічних та ранкових обстрілів області, є поранені

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:

"▪️02–35 6 вересня Богодухівський район, м. Богодухів. Внаслідок обстрілу горіла трава та лісова підстилка. Постраждалих немає.

▪️00–14 Чугуївський район, Чкалівське ТГ, с. Залізничне. Внаслідок обстрілу горіла трава та чагарники на площі 10000м.кв. Пошкоджені лінії електропередач.

▪️19–31 Куп'янський район, Куп'янська ТГ, м. Куп'янськ. Внаслідок обстрілу горіли 2 господарчі споруди на площі. Постраждалих немає.

▪️17–40 Харківський район, Дергачівська ТГ, с. Цупівка, за межами, відкрита територія. Внаслідок обстрілу горіла трава.  
 
▪️17–27 Куп'янський район, Курилівська ТГ, с. Сенькове. Внаслідок обстрілу горіла господарча споруда та трава. Постраждалих немає.
 
▪️17–00 Харківський район, Малоданилівська ТГ, с. Черкаська Лозова, внаслідок ворожого обстрілу по відкритій території горіла трава.

 ▪️16–55 Харківський район, с. Циркуни. Внаслідок обстрілу горів один приватний будинок, 2 господарчі споруди.

Постраждали 2 людей: 68-річний чоловік та 63-річна жінка. Пошкоджено ще 4 приватних домоволодіння.

▪️16–48 Ізюмський район, Борівська ТГ, с. Богуславка, відкрита територія. Внаслідок обстрілу горіла трава на площі 0.5 га.
 
▪️12–49 Куп'янський район, Куп'янська ТГ, с. Московка, за межами. Внаслідок обстрілу горіла трава та чагарники на площі 2 га.

▪️12-23 Куп’янський р-н, Курилівська ТГ, с. Новоосинове. Внаслідок обстрілу горіла трава.

▪️11–01 Куп'янський район, Великобурлуцька ТГ, с. Стецьківка, за межами. Горіла лісова підстилка площі 1 га.

Внаслідок обстрілу Дворічанської ТГ, с. Кас'янівка горіла лісова підстилка на площі 1 га.

▪️09-55 Ізюмський район, Борівська ТГ, с. Шийківка. Внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок. Потерпілих немає.

На Харківському напрямку відбулося сім боєзіткнень. Сили оборони відбивали наступ росіян неподалік Стариці та Вовчанська. Одна ворожа атака досі продовжується.

На Куп’янському напрямку ворог проводив наступальні дії, зокрема, біля Синьківки, Глушківки, Лозової та Андріївки. Тринадцять боїв завершено, два – ще тривають.

Сьогодні, близько 7:30, окупанти вдарили по Люботину.

Попередньо: ракетний удар, тип встановлюється.

Пошкоджені житлові будинки.

Медики екстреної допомоги отримали три звернення: від 42-річної та 65-річної жінок та 16-річної дівчини. Всі відмовились від шпиталізації".

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Російські загарбники продовжують штурмувати позиції українських захисників. Натомість Сили оборони України завдають йому значних втрат у...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: російські терористи вночі атакували Одещину ударними безпілотникам...

У ніч на 6 жовтня 2024 року (із 19.00 05.10 по 07.00 06.10) російські окупанти атакували Україну ударними БпЛА та ракетами різних типів....

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ 21:12 Харківський р-н, автошлях Безруки-Слатине. Внаслі...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

X