Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Кіровоградщині затримано підозрюваного у вбивстві трьох людей. ФОТО

Розкриття особливо тяжких злочинів перебувало на контролі керівництва обласного главку відомства, зокрема блоку кримінальної поліції та слідчого управління.

Активні пошуки особи, причетної до вчинення кримінальних правопорушень, очолив керівник управління карного розшуку поліції області Олександр Кодак. У результаті спільних скоординованих дій розшуковці та працівники прокуратури спільно з правоохоронцями територіальних підрозділів затримали особу.

13 грудня до Олександрійського районного відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла 45-річного місцевого мешканця, зі слідами удушення.

Через кілька днів у місті Олександрії на території дачного кооперативу в будинку було виявлено тіла господарів помешкання, 53 та 60 років, з ножовими пораненнями.

У результаті вжитих заходів поліцейські встановили особу, причетну до скоєння злочинів. Ним виявився раніше судимий 43-річний чоловік без постійного місця проживання.

За попередніми даними, громадянин вчинив убивства з корисливих мотивів. Чоловік позбавив життя потерпілих та після скоєного заволодів їх майном.

Особу затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Поліцейські проводять розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.
За вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення на строк від 10 до 15 років або довічного ув’язнення з конфіскацією майна.

За матеріалами ВК ГУНП у Кіровоградській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

▪️ 27 квітня 00:30 м. Харків удар С-300 по території 3-ї психлікарні. Внаслідок обстрілу пошкоджено вікна, дах та внутрішнє оздоблення п...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Придніпро...

У ніч на 27 квітня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів. Усього ворог застосував...

За підтримання обвинувачення прокурором Подільської окружної прокуратури м. Києва суд засудив 53 - річного чоловіка до максимального пок...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "Протягом минулої доби на Миколаївщині силами та засобами пр...

X