Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Одещині поліцейські затримали підозрюваних у викраденні людини

Правопорушники  силоміць утримували 31-річного чоловіка в будинку в одному з сіл Лиманського району, вимагаючи гроші та цінні речі.

До поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі викрали місцевого жителя та повезли у невідомому напрямку.

Співробітники кримінальної поліції Южненського ВП встановили автомобіль, на якому 31- річного потерпілого  вивезли за межі міста.

Вже за годину вказаний транспортний засіб правоохоронці зупинили на вїзді до Южного. В автівці знаходилися троє чоловіків. Двоє з них виявилися раніше судимими місцевими жителями, а третій - громадянином сусідньої держави.

В подальшому у сусідньому селі було знайдено потерпілого та ще двох учасників злочинної групи. Вони утримували чоловіка в будинку, погрожували йому та, застосовуючи фізичне насилля, вимагали гроші й цінності.

Правоохоронці визволили потерпілого. Йому було надано необхідну медичну допомогу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Крім того, за місцем мешкання зловмисників працівниками Южненського ВП під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури було проведено невідкладні обшуки. У одного з них правоохоронці виявили згортки зі схожою на наркотичну кристалічною речовиною та внесли відомості за вказаним фактом у Єдиний реєстр досудових розслідувань за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Наразі вилучене направлено на експертизу.

Наразі всі учасники злочинної групи затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщені до ізолятора тимчасового тримання.

Досудове слідство триває.

За матеріалами ВК ГУНП в Одеській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Одеська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X