Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Київщині пожежа забрала життя літньої людини, - ДСНС

О 14:42 до оперативно - диспетчерської служби Бородянського району надійшло повідомлення про загорання приватного житлового будинку, за адресою: с. Дружня, вул. Радянська.

На місце виклику було направлено черговий караул 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Бородянка та 58-го Державного пожежно-рятувального поста смт Клавдієво-Тарасове.

По прибуттю рятувальниками встановлено, що загорання відбулось всередині житлового будинку.

Ще до приїзду пожежно-рятувальних підрозділів  рідні винесли на свіже повітря власницю будівлі 1930 р. н., котра була без свідомості.

Рятувальники передали громадянку працівникам екстреної медичної допомоги, але через отруєння продуктами горіння жінку врятувати не вдалося.

Пожежу локалізовано о 15:20 та повністю ліквідовано о 16:25. 

На місці події працювали дві одиниці техніки та 9 чоловік особового складу. Причина виникнення пожежі та збитки наразі встановлюються.

За матеріалами прес-служби ДСНС у Київській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

О 12:26 до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про пожежу в с. Немішаєво по вул. Південна. На м...

До Служби порятунку «101» у Прилуцькому районі звернувся мешканець с. Ковтунівка Яблунівської територіальної громади з проханням допомог...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

X