Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Донеччині взято у кайданки крадія, грабіжника та шахрая в одній особі

Раніше судимого мешканця Костянтинівського району обґрунтовано підозрюють у грабежі, шахрайстві та крадіжках, скоєних у різних містах Донеччини. Тривають слідчі дії.

Днями до Бахмутського відділу поліції надійшло повідомлення від адміністрації супермаркету про те, що невідомий чоловік заволодів продукцією.

Поліцейські опитали свідків, переглянули записи з камер відеоспостереження та встановили підозрюваного. На розшук  зловмисника були орієнтовані всі наряди поліції, він був затриманий.

Ним виявився раніше судимий за майнові злочини мешканець Костянтинівського району. В ході слідчих дій правоохоронці встановили причетність правопорушника до скоєння ще ряду злочинів.

Так, виявилося, що 12 січня він вчинив  напад на жінку в Дружківці.  Із застосуванням сили грабіжник вихопив у потерпілої сумку з грошима та мобільними телефонами і зірвав прикрасу з вуха.  

Крім того, серійний зловмисник обманним шляхом заволодів грошима жителя Бахмута. Він розмістив в інтернеті оголошення про продаж сигарет по привабливій ціні. Потерпілий перерахував за товар більше ніж 11 тисяч, однак так і не дочекався замовлення.

У зловмисника вилучено мобільний телефон, сім-картка та банківські картки. Речовий доказ спрямовано на комп’ютерну експертизу.

За вказаними фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж», ч.2 ст. 185 «Крадіжка» та ч.1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує позбавлення волі строком до 6 років.

Поліцейські встановлюють усіх потерпілих від дій зловмисника та перевіряють його на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

За матеріалами ВК ГУНП у Донецькій області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Донецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артил...

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Кізомис, Станіслав, Велетенське, Садове, Придніпровське, Інженерне, Берислав, К...

Розпочалася вісімсота доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 134 ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій обла...

За процесуального керівництва Купʼянської та Чугуївської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фак...

X