Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Каховці затримано грабіжників, які ловили жертв на симпатичного "живця"

У місті Каховка працівники поліції викрили злочинну трійцю, яка підозрюється у причетності до грабежу та незаконному заволодінні автомобілем. Потенційних жертв заманювали на наживку – молоду спільницю зловмисників.

Їх останньою жертвою став 23-річний каховчанин. Він розповів, що в барі познайомився з симпатичною дівчиною і вона запропонувала провести ніч у неї вдома. Коли вони зайшли у під’їзд, на потерпілого накинулися двоє невідомих та відібрали у нього браслет і золотий ланцюжок. Після чого дівчина і нападники втекли.    

Заявник детально описав їх прикмети і поліцейські встановили особи підозрюваних. Усім від 19 до 24 років, чоловіки раніше судимі за угони, дівчина також потрапляла у поле зору правоохоронців. Злочинну трійцю затримали.

Як повідомив заступник начальника Каховського відділу поліції Євген Проценко, під час розслідування цього грабежу з’ясувалося, що затримані причетні до незаконного заволодіння автомобілем жителя Каховки, яке сталося раніше. Потерпілий автовласник розповів, що малознайома дівчина запропонувала провести з нею ніч, а вранці він не знайшов ні дівчини, ні ключів від автомобіля, ні самої автівки. Чоловік звернувся в поліцію і автомобіль знайшли в одному з дворів у справному стані. Крім імені дівчини, заявник більше нічого про неї не знав.

Працівники поліції викрили злочинну схему. Дівчина виступала у якості наживки, а її друзі виконавцями злочинів. У першому випадку після проведеної ночі з потерпілим зловмисниця скинула своїм спільникам ключі від автомобілю через балкон та втекла з квартири. Але її друзі не змогли завести машину, тому викликали таксі і попросили відбуксувати авто в один з дворів. Вони планували пізніше сховати машину. У другому випадку трійця пішла в бар, хлопці розмістилися окремо. Дівчина сиділа за столиком сама, придивилася до одного з відвідувачів, у якого були гроші, золоті ланцюжки, дорогий мобільний телефон, та познайомилися з ним.

Наразі трьом зловмисникам повідомлено про підозру. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» та ч.2 ст.289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

За матеріалами ВК ГУНП у Херсонській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Херсонська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X