Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Київська поліція припинила діяльність чергового борделю. ВІДЕО

Організаторами незаконного бізнесу були дві зловмисниці, їм загрожує до семи років позбавлення волі. Встановлено, що у закладі позмінно працювали від трьох до десяти жінок. Вартість години їх послуг становила від 600 до 2000 гривень, 60% із яких забирала організаторка.

Працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Києва припинили діяльність борделю, який працював під виглядом закладу з надання послуг масажу. Насправді ж жінки за грошову винагороду надавали клієнтам сексуальні послуги.

Як розповів т.в.о. начальника сектору управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції у місті Києві  Олексій Гаврилюк, одна з жінок виконувала функції адміністратора та диспетчера салону, приймала дзвінки та кошти від клієнтів, потім розподіляла їх: 60% - організатору, решту - дівчатам. Її спільниця займалася організаційними питаннями. За еротичні послуги чоловіки платили від 600 до 2000 гривень:

«Організаторки розміщували рекламні оголошення про послуги у мережі інтернет. У салоні позмінно працювали від трьох до десяти дівчат. Правоохоронці провели чотири обшуки – за місцем надання послуг, за місцем мешкання організаторки та її помічниці, а також в автомобілі. Під час процесуальної дії вилучили речові докази: гроші, мобільні телефони, чорнові записи, банківські картки та пакунки з речовиною білого кольору».

Фігурантки затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

«Суд обрав міру запобіжного заходу зловмисницям: співорганізаторці - у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави, організаторці  - цілодобовий домашній арешт. Спільницям загрожує до семи років позбавлення волі», - додав Олексій Гаврилюк.

 За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X