Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Житомирщині побита онуком бабуся померла на шляху до лікарні

На лінію «102» надійшло повідомлення про вбивство 78-річної жінки.  За обґрунтованою підозрою у вчиненні цього злочину поліція затримала 20-річного онука жінки, який проживав разом із загиблою. Триває з’ясування усіх обставин та причин.

Повідомлення про подію надійшло близько півночі від онука. На місце події, у с. Сингаївку,  негайно виїхали  групи швидкого реагування та слідчо-оперативна Бердичівського відділу поліції.

Як тільки отримана інформація про злочин підтвердилась, до району виїхала і слідчо-оперативна група Головного управління Нацполіції в Житомирській області.

Попередньо встановлено, що 78-річна жінка проживала у власному будинку разом з 20-річним онуком. Хлопець раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за учинення грабунку.

На момент прибуття поліцейських бабуся, в якої медики швидкої виявили рублену рану голови, була у свідомості та могла спілкуватись. Проте, під час подальшого транспортування до лікарні вона померла.

На місці події поліцейські вилучили низку речових злочинів, у тому числі знаряддя травмування жінки.

20-річний онук стверджує про свою причетність до травмування загиблої через побутовий конфлікт. Нині ця інформація перевіряється у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Хлопця затримано у порядку ст.. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Вилучене буде направлено на експертизу, а також  слідчі клопотатимуть про отримання ухвал суду на проведення й інших необхідних досліджень.

Законодавством України за умисне вбивство передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Нагадаємо, 06 травня близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Вибухом пошкодж...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артиле...

Про це голова Херсонської ОВА "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Іванівка, Благовіщенське, Дніпровс...

Розпочалася вісімсот четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбул...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій област...

X