Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Вінниці поліцейські затримали чоловіка за торгівлю метадоном. ВІДЕО

Оперативники управління карного розшуку Головного управління Нацполіції Вінниччини спільно з колегами Вінницького відділу поліції затримали 25-річного жителя Запорізької області, який у Вінниці розповсюджував наркотики. Під час затримання у правопорушника поліцейські вилучили згортки з речовиною, схожою на метадон. Під час огляду орендованого помешкання у затриманого поліцейські вилучили наркотики на суму близько 80 тисяч гривень.    

Під час профілактичного відпрацювання міста Вінниці на вулиці Хмельницьке шосе оперативники карного розшуку затримали у під’їзді багатоповерхового будинку підозрілого чоловіка. Він придивлявся до квартир та явно щось вишукав. Саме така поведінка чоловіка і привернула увагу поліцейських.


Під час проведення поверхневого огляду за згодою затриманого працівники поліції вилучили у нього 9 пакетиків наркотичного засобу, схожого на метадон. Затриманий зізнався оперативникам, що займається розповсюдженням наркотичних засобів по місту шляхом «закладок» та показав 5 схованок, які він встиг зробити протягом дня. 

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Сергій Синявський, затриманим виявися 25-річний житель Запорізької області, який в поле зору поліції раніше не потрапляв. У Вінницю він приїхав три тижні тому та оселився в орендованій квартирі. Під час проведення огляду його помешкання оперативники вилучили понад 100 пакетиків метадону на загальну суму близько 80 тисяч гривень.

Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу.

В діях правопорушника вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до восьми років.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Поліцейські встановлюють канали надходження наркотичного засобу затриманому.   

За матеріалами ВК ГУНП у Вінницькій області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Вінницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X